עמוד הבית תחזית שבועית מצב הים מפלס הכנרת מזג אוויר בחרמון תחזית עולמית מכם גשם English
הפוך לדף הבית מחשבוני מזג אוויר כמויות גשם    


שת"פ
Start
רוטר
 width=
תחזית מזג אוויר
כמויות גשם
מזג אוויר בעולם
RSS מזג אוויר
תמונות לווין
מודלים מזג האוויר
תחזית אקלים
מכ"ם גשם
 width=
אקלים
תחזית חודשית
אקלים 2009-2026
אקלים - גשם מזג האוויר
גשם שלג
מזג אוויר גשם קיצוני
שלג גשם מזג אוויר
שלג - גשם בישראל
שלג בירושלים
 width=
מזג אוויר באתר
מזג האוויר לאתרים

מזג אוויר בישראל
מזג האוויר בירושלים
מזג אוויר מכם גשם
מכ"ם גשם
מכם גשם
מזג אוויר
תחזית גשם
 
מכם גשם - מזג אוויר בישראל
אם כל הסופות הוריקן סנדי
30/10/2012 08:21:14
תחזית מזג אוויר עולמי:

הוריקן סנדי הכתה בחופי ניו יורק בשעה 2:00 לפנות בוקר שעון ישראל עם מהירות רוחות של 130 קמ"ש. הוריקן סנדי מוגדר כאסון הטבע הגדול ביותר בארצות הברית.
נזקי מזג האוויר כתוצאה מהסופה נאמדים כבר עכשיו ב-7 מיליארד דולר וחוששים שהנזק צפוי להגיע ל-20 מיליארד דולר. רק לשם הבהרה הנזקים של הוריקן איירן הגיעו ל-10 מיליארד דולר. הוריקן קתרינה שפגע בקטגוריה 5 מתוך 5 בניו אורלינס גרם לנזקי שיא של 46.6 מיליארד דולר.
הוריקן סנדי שהוגדר עד אתמול "אם כל הסופות בארה"ב " החלה לפגוע כבר אמש בקו החופים המזרחיים של ארצות הברית וגרמה להצפות קשות
בחלקים נרחבים מהאזורים הללו.
היום בשלה הסופה לא יתקיים המסחר בבורסה בניו יורק (בוול סטריט).כל אזור וול סטריט מוצף לחלוטין.בשעות הערב ,אמש,נפגעה גם תחנת כוח
במזרח מנהטן.בשלב זה נמסר באתרי החדשות בארצות הברית כי 5 מליון בני אדם נותקו מחשמל מקו החוף בפלורידה בדרום ועד ניו גרסי בצפון.
הרכבת התחתית סגורה אף היא ונמסר על הצפות קשות באזור,גובה המים עלה מעל למטר.
עד לשעות הבוקר (שעון ישראל) דווח על 13 הרוגים בארצות הברית כתוצאה מסופת ההוריקן סנדי,5 בני אדם נהרגו בעיר ניו יורק.
הסופה העזה הגיע לפנות בוקר גם לקנדה שם נמסר על הרוגה אחת שנפגעה מחפצים שעפו ברוח החזקה. מספר הרוגים היו גם במדינות נוספות בארה"ב ביניהם: במרילנד, קונטיקט, פנסילבניה, מערב וירג'יניה. בחופיה הדרומיים של ניו גרסי נמסר על הצפות קשות מאוד, מפלס המים עלה במספר מקומות וקבע שיא חדש מאז 1960.

תחזית מזג האוויר היום:
על פי תחזיות של חזאים בשירות המטאורולוגי בארצות הברית עולה כי סופת ההוריקן ( מקור טרופי) הפכה ביממה האחרונה לסופה קרה ואיבדה את המאפיינים הטרופיים שלה. בצפון מערב הסופה החלו לרדת שלגים כבדים. כתוצאה מהאוויר הקר בשכבות הגבוהות הסופה נעה לפנים המדינה במקום צפונה וצפויה ביממה הקרובה לפגוע קשות גם במדינת וושינגטון שם צפויים שיטפונות ענק.

אפליקציית מזג אוויר , תחזית מזג האוויר תחזית מזג אויר מזג אויר מכם גשם, מכ"ם גשם תחזית מזג האוויר . 

 


   הוסף למועדפים קבע כאתר הבית תנאי שימוש באתר מדיניות פרטיות חיפוש מורחב מפת אתר צור קשר   

כל הזכויות שמורות 2026-2002 © אתר מזג האוויר בישראל בע"מ
שודרג ע"י קהילהנט רשת חברתית תפעולית לארגונים וישובים
האתר מיועד לדפדפן אינטרנט אקספלורר ,פירפוקס וכרום